Biografie Agenda Nieuws CD Project Ensembles Foto’s Audio Contact

 

NIEUWSBRIEF VAN MIRSA VOOR NOVEMBER 2016

Beste muziekliefhebbers, vrienden en fans,

In November mag ik met collega’s een regenboog van kamermuziek spelen beginnend in Hoorn en eindigend in Brasil!

10e editie Kamermuziekfestival Hoorn
4 november 20.00 –Het Foreestenhuis, Grote Oost 43. Met Birthe Blom viool en Leen Speelman, meditatie en stile coach geven we een concert waar het publiek kan ontspannen en met gedachten over adem, rythme, energie naar muziek kan luisteren.

5 november 20.00–Het Foreestenhuis, Grote Oost 43. Met Birthe Blom, viool en Wout Oosterkamp, bas. We spelen delen van Wintereise met een extra stem – de viool. Het brengt een nieuwe ziel in het cyclus die de zangstem prachtig vergezelt. We spelen ook een sonatine van Schubert voor viool en piano.

13 november 11.30– De Paauw in Wassenaar met “ De bezetting speelt” Met Caroline Wagner viool en Rene Pagen – hoorn. Brahms is de klassieker maar ook een trio Ewazen die geschreven is als homage aan Brahms. E. Bozza.- ‘En Foret’ voor hoorn en piano en Korngold - “ Much to do about nothing” voor viool en piano

28 november – 3 december vind in Joao de Pessoa in Brasil de 4 de internationale kamermuziekfestival plaats.
Met 10 musici uit geheel Europa en Brasil gaan we 6 dagen kamermuziek spelen o.a. Dvorak – Pianoquinten in A, Schumann – Marchenbilder, Schulhoff – Hot Sonata. Ik zal spelen met o.a. Rosanne Philippens, viool, Dana Zemstov – altviool, Femke IJlstra – saxophone, Mick Stirling cello.
https://confiramais.com.br/festival-internacional-de-musica-classica-de-joao-pessoa-programacao/

Kleurijk herfstige groet

Mirsa Adami

 

mirsaadami@gmail.com

Biografie Agenda Nieuws Ensembles Foto’s Audio Contact